Nieuwsbrief 2

Nieuwsbrief 2


Voorbereidingen liggen op schema

De vergunningen bij de Provincies Gelderland en Overijssel zijn aangevraagd.
Op dit moment hebben we al 147 inschrijvingen mogen ontvangen, waaronder al een mooi aantal Vintage- en bijzondere auto’s. Het maximale aantal equipes is dus al bijna gehaald. Hebt u nog niet ingeschreven wacht dan niet te lang!

Rutger Kwant, de uitzetter van de 2024 editie heeft de routes voor de verschillende klassen vrijwel gereed en binnenkort zullen we de 1e controle gaan uitvoeren. In een volgende nieuwsbrief volgt het verslag van de controle. De route voor de Toerklasse zal uiterst eenvoudig zijn; dat wordt genieten van het prachtige landschap.

Start en finish vinden weer plaats bij hotel Van der Valk Apeldoorn-Noord. In de nacht van 18 op 19 april zullen we het parkeerterrein laten bewaken door een professioneel beveiligingsbedrijf voor die equipes die dan overnachten. Ook zijn er nog enige kamers beschikbaar voor deelnemers die hebben ingeschreven voor de Tulpenrallye en die zaterdag 20 april naar de conformiteitskeuring gaan in het centrum van het land. Scheelt extra tijd en kilometers.

Inschrijfgeld

Ter herinnering: Conform de inschrijfvoorwaarden dient het volledige inschrijfgeld voor 1 februari 2024 te zijn voldaan op onze bankrekening : NL 33 ABNA 0629 1288 71 t.n.v. Stichting Alzheimerrally

Onze nieuwe sponsor Nico Baas

nicobaas

Het Nico Baas Triumph Centre is in zo’n 40 jaar opgebouwd door Nico en Heleen Baas en is uitgegroeid tot de grootste Triumph onderdelen leverancier in de Benelux. Nico Baas Triumph Centre verzorgt het onderhoud en restauraties van klassieke Engelse auto's, met name de merken Triumph en MG. Daarnaast is er ook een webshop opgebouwd in Triumph en MG onderdelen, bestaande uit ruim 5000 producten. Het bedrijf heeft zich een uitstekende naam in de markt verworven door haar goede service, prijs-kwaliteit verhouding en betrouwbaarheid. Zo’n 20.000 klanten van heinde en ver weten het Nico Baas Triumph Centre te vinden. De koffie staat altijd klaar.

Nico en Heleen Baas hebben besloten dat het tijd is om het stokje over te dragen aan een volgende eigenaar. Mark Bradley, een van de vele zeer tevreden klanten, is een groot oldtimer liefhebber en verzamelt al meer dan 30 jaar oldtimers van verschillende merken. Mark heeft afscheid genomen van het corporate bedrijfsleven en heeft daar diverse topfuncties bekleed. Hij wil graag zijn hobby nog meer vormgeven en het bedrijf in oldtimers overnemen en voortzetten.

De overdracht vindt plaats op 1 februari 2024 en de naam Nico Baas Triumph Centre zal in stand blijven dankzij haar goede reputatie en naamsbekendheid. De officiële en feestelijke opening zal plaatsvinden op zaterdag 6 april van 10.30 tot 15.00 uur. Mark Bradley en zijn vrouw Kirsten verwelkomen alle klanten en geïnteresseerden graag op de Bollenmarkt 5 in Zwaagdijk-Oost

nicobaasgarage

Nico Baas Triumph Centre
Bollenmarkt 5
1681 PJ Zwaagdijk-Oost (industrieterrein WFO-West)
info@triumphcentre.nl
Tel: 0228-583802; Mark Bradley 06-23716494

Rally informatie ....
Op onze website www.alzheimerrally.nl kun je uiteraard alle informatie over de komende editie vinden.

Wij hopen je als deelnemer aan de start van de 12e Alzheimer Rally te mogen begroeten.

Met sportieve groet namens het bestuur van de Stichting Alzheimer Rally.

Jan de Beus en Martin Roosenboom