Er is een tijd van komen en een tijd van gaan

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan


Er is een tijd van komen en een tijd van gaan.

In 2012 hebben we voor de 1e keer de Alzheimer Rally georganiseerd. In dat jaar hadden we 70 deelnemers aan de start. In de loop van de jaren is de Alzheimer Rally uitgegroeid tot de grootste Nederlandse dagrally met maar liefst 170 inschrijvingen. Daar zijn we trots op en alle jaren hebben we de rally met heel veel plezier belangeloos georganiseerd. Een dergelijke rally organiseren kost echter ontzettend veel tijd en energie.

Na 12 edities van de Alzheimerrally te hebben georganiseerd hebben Jan en Martin (inmiddels ook beide “vintage”), na uitvoerige overwegingen, gemeend het stokje met ingang van de 2025 editie te moeten overdragen aan Remco Luksemburg (o.a. meervoudig winnaar Tulpenrallye en SLS).

De 13e Alzheimerrally in 2025 zal met dezelfde insteek, namelijk zo veel mogelijk geld genereren voor het onderzoek naar Alzheimer voor het Alzheimercentrum Amsterdam, worden georganiseerd.
We denken in Remco de juiste persoon te hebben gevonden die onze doelstellingen kan waarborgen.

Jan heeft zich 12 jaar succesvol bezig gehouden met de sponsorwerving en Martin heeft 11 jaar het uitzetten van de routes voor zijn rekening genomen.
Bij de 13e Alzheimerrally in 2025 zullen we zeker nog aan de zijlijn meelopen om Remco waar nodig te assisteren. Tevens zal Remco onze vertrouwde marshals benaderen voor hun inzet in 2025.

We danken onze sponsoren, alle deelnemers, onze marshals, fotografen, technische service en uiteraard ook dank aan het Alzheimercentrum Amsterdam voor de jarenlange prettige samenwerking.

Jan en Martin