• (06) 299 44 500
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnamevoorwaarden2021

De auto

Er kan deelgenomen worden met bijzondere auto's, klassiekers, cabrio's en sportscars, ongeacht het bouwjaar. De auto dient, indien van toepassing, te zijn voorzien van een geldig Apk-keuringbewijs en vanzelfsprekend minimaal volgens de Wet Aansprakelijkheid Motorvoertuigen (WAM) verzekerd te zijn.
 

Vintage-auto's

Vintage-auto's geven de Alzheimer Rally een extra dimensie en de organisatie wil dit graag enthousiasmeren. Er is geen aparte klasse, je kunt dus voor iedere klasse met een Vintage-auto inschrijven, maar er zijn prijzen voor de best geklasseerde Vintage-auto in iedere klasse te winnen. Auto's gebouwd voor 1950 hebben automatisch de Vintage status en krijgen een speciale parkeerplaats bij start, lunch en finish.  

Voorwaarden

Verzekering

De auto waarmee u deelneemt dient tijdens de rally verzekerd te zijn conform de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering Motorvoertuigen (WAM) zonder enige beperking zoals bijvoorbeeld uitsluiting bij regularity rally’s, inclusief behendigheidstesten of omschrijvingen van gelijke strekking. Het is de verantwoording van de equipe om een dergelijke verzekering of uitbreiding van de bestaande verzekering af te sluiten.

Verzekering door organisator

De organisatie maakt gebruik van het verzekeringspakket van de NHRF tegen Wettelijke Aansprakelijkheid voor schade aan personen en/of goederen van derden en/of vrijwilligers en/of medewerkers en/of deelnemers. Daarnaast is in dit pakket een secundaire WAM verzekering ten behoeve van de deelnemers opgenomen.


Meetapparatuur

Er mag gebruik worden gemaakt van zowel mechanische als elektronische meetapparatuur. De aanwezigheid en/of het gebruik van een GPS navigatiesysteem, in welke vorm dan ook, is niet toegestaan.


Vrijwaringsclausule

Beide leden van de equipe dienen bij de inschrijftafel voor de start de zogenaamde "vrijwaringsclausule" te ondertekenen. Indien men hier geen gevolg aan geeft mag de equipe niet van start.


Lees, door op onderstaande knop te klikken, de tekst van deze clausule.

 

Met dank aanonze Sponsors!

© 2021 Stichting Alzheimerrally.