• (06) 299 44 500
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijfgeld& eventueelOvernachten

U kunt kiezen uit drie type inschrijvingen; een persoonlijke, een zakelijke inschrijving of voor een (uitgebreid) sponsorpakket.

PersoonlijkeInschrijving

Het inschrijfgeld voor een persoonlijke inschrijving bedraagt: € 600,00. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om geheel vrijwillig nog een extra donatie aan het Alzheimercentrum Amsterdam te schenken.

Betaling
Het volledige inschrijfgeld dient uiterlijk voor 1 juli 2021 te zijn voldaan op ons bankrekeningnummer: NL 33 ABNA 0629 128 871 ten name van Stichting Alzheimerrally.

iDEAL

Wij bieden u de mogelijkheid om het inschrijfgeld direct bij de inschrijving via Ideal over te maken.

ZakelijkeInschrijving

Het inschrijfgeld voor een zakelijke inschrijving bedraagt € 1.000,00 inclusief een advertentie op A5 formaat (HxB: 148x210 mm, aflopend) in het programmaboek en € 1.500,00 voor een advertentie op A4 formaat (HxB: 297x210 mm, aflopend).

Betaling
Na inschrijving ontvangt u binnen enkele dagen per mail een factuur. Het volledige factuurbedrag dient binnen 14 dagen te zijn bijgeschreven op ons bankrekeningnummer: NL 33 ABNA 0629 128 871 ten name van Stichting Alzheimerrally. 

Sponsorinschrijving

Wij kunnen u diverse persoonlijke mogelijkheden aanbieden die we graag met u willen bespreken. Neem hiervoor contact op met Jan de Beus en bel (06) 537 07 865 of (0318) 511 778. U kun hem ook even mailen dan neemt Jan contact met u op.

Deelnemers die voor de 2020 editie hebben ingeschreven

Zonder tegenbericht voor 1 maart 2021, verzetten wij uw inschrijving zonder extra kosten naar 10 september 2021. Dit geld ook voor eventueel geboekte hotelreserveringen. U hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen en bent u verzekerd van een startplaats in 2021.

Mocht u uw inschrijving wensen te annuleren dan is dit uiteraard mogelijk. Tot 1 maart 2021 zijn hier geen kosten aan verbonden Na deze datum brengen wij, in overeenstemming met de inschrijfvoorwaarden € 250,00 in rekening. Mocht u het volledige inschrijfgeld al voldaan hebben dan zullen wij het verschil natuurlijk restitueren.

Deelnemers diena 1 juli 2020 hebben ingeschreven

Indien u na inschrijving en betaling door omstandigheden niet aan de Alzheimerrally kunt deelnemen wordt het volgende gerestitueerd:

  • voor 1 maart 2021: volledige restitutie van het betaalde inschrijfgeld.
  • van 1 maart tot 1 juli 2021: restitutie van het betaalde inschrijfgeld minus € 350,00. (Uw bijdrage aan het het Alzheimercentrum Amsterdam).
  • vanaf 1 juli is geen restitutie meer mogelijk. (U ondersteunt natuurlijk wel het onderzoeksteam van het Alzheimercentrum Amsterdam)
    Wel is het mogelijk in dezelfde klasse een andere equipe in te laten schrijven.

 

Overmacht
De organisatie zal € 250,00 van het inschrijfgeld terugbetalen aan de deelnemers indien het evenement door overmacht niet doorgaat. “Overmacht” is iedere gebeurtenis of omstandigheid (al dan niet ontstaan door natuurlijke oorzaken, menselijk handelen of anderszins) boven de macht van de partijen. (bedoeld wordt onder andere het niet afgeven of het intrekken van vergunningen wegens ziekten als mond- en klauwzeer, vogelpest, BSE enz.

 

Stichting Alzheimerrally is aangesloten bij de Nederlandse Historische Rally Federatie. www.nhrf.nl en wordt verreden conform de voorwaarden van de federatie.

 

Overnachtenvoor en/of nade rally

Wilt u voor en/of na de rally overnachten dan kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier.

De organisatie van de Alzheimerrally heeft bij het Van der Valk exclusief hotel in Apeldoorn een optie genomen op de comfort kamers. Indien u een kamer bij inschrijving reserveert bent u verzekerd van een kamer.

Ook dit hotel is schitterend ingericht door onze sponsor en deelnemer René Nijboer

De Comfort kamer is van alle gemakken voorzien. De kamers zijn ruim (circa 40 m2) en licht ingericht. Zowel de zakelijke als leisure gast zal hier heerlijk tot rust kunnen komen. Het ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs.

Kamer faciliteiten: Apart ligbad, Airconditioning, Bureau, Douche, 43" Flat screen televisie, Toilet, Koelkastje, Inloopdouche, Föhn, Gratis Wi-Fi, Koffie- en thee faciliteiten, Laptopkluis, Telefoon, Toiletartikelen, Roomservice.

De door de organisatie gereserveerde kamers zijn alleen bij inschrijving voordelig te boeken:

Een Comfortkamer kost € 150,00 inclusief ontbijt voor 2 personen per nacht of € 140,00 met een éénpersoons bezetting.

De sfeer in de bar van het hotel aan de vooravond van de rally is altijd meer dan geweldig.

Maar reserveer wel direct bij uw inschrijving een kamer om teleurstelling te voorkomen!

Met dank aanonze Sponsors!

© 2021 Stichting Alzheimerrally.