LaatsteNieuwsberichten2019

Nu al een geweldig succes!! Het eerste weekend van de opening hebben wij al 108 equipes mogen inschrijven.  Wat resulteert dat er nog maar iets meer dan 40 startplaatsen beschikbaar zijn. Dank aan alle inschrijvers!!

Evenals de laatste editie openen wij de inschrijving voor de 8e editie van de Alzheimer Rally op Wereld Alzheimer Dag, 21 september 2018. De komende editie wordt verreden op vrijdag 12 april 2019. Start en lunch zijn wederom bij de "Heerlickheijd van Ermelo" op de Veluwe. Wacht niet te lang met inschrijven want ook de laatste editie was binnen een maand na de opening met 160 equipes volgeboekt.

Evenals de afgelopen jaren gaat "BolletjePijl.nl" ook voor de komende editie, vanaf medio maart, weer een cursus navigeren voor beginners samenstellen. Deze cursus is exclusief voor deelnemers aan de 8e Alzheimer Rally in de Toerklasse en gratis online te volgen, op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Bent u deelnemer in de Toerklasse aan de Alzheimer Rally 2019? Wellicht heeft u nog nooit een rally gereden in een klassieke auto. BolletjePijl.nl

Met dank aanonze Sponsors!

© 2018 Stichting Alzheimer Rally.